De gezichten achter Koemeer

Koemeer is een particulier initiatief van Frans en Angela Priem en Daniëlle Monster. Inmiddels is Daniëlle Monster bezig met een wereldreis en is ons team uitgebreid met Manon Kroezen (cabaretière), Renée van Litsenburg (ergotherapeut). Daarnaast hebben wij een leerwerkplaats voor niveau 4 (werken met speciale doelgroepen) en een stagiaire sociale studies HBO Fontys. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen zich prettig voelen en doen dan ook ons uiterste best om laagdrempelige en informele zorg te (blijven) bieden.

Frans Priem

Frans is 20 jaar uitvoerder geweest in de bouw en heeft diverse bouwprojecten voor zorg- en welzijnsinstellingen gedraaid. Tijdens zijn werkzaamheden ontwikkelde hij een diepe interesse voor de zorg, die inmiddels heeft geleid naar een carrièreswitch naar de zorg. Frans heeft 8 jaar lang intensieve zorg geboden aan zijn dementerende moeder en is hiermee ervaringsdeskundig te noemen.

Angela Terpstra – Priem

Angela heeft al ruim 25 jaar haar eigen praktijk voor biodynamische therapie en psychologie in Tilburg. Hierdoor heeft zij ruime vakkennis en ervaring met mensen die kampen met o.a. psychische stoornissen en PTSS. Angela heeft een zwak voor mensen die buiten het reguliere systeem (en de daarmee verbonden instellingen) vallen en op zoek zijn naar meer persoonsgerichte begeleiding. Zij doet er dan ook alles aan om deze mensen maatwerk te bieden. Deze voorliefde voor bijzondere mensen wordt inmiddels gedeeld bij Koemeer en ook daar merken we dat er vraag is naar meer persoonsgerichte zorg voor de bijzondere mensen die zijn gaan dementeren.

Renee van Litsenburg – ergotherapeut

Sinds 2018 is Renee werkzaam als begeleider bij zorgboerderij Koemeer. Tevens is zij sinds 2015 afgestudeerd ergotherapeut. Ze heeft enkele jaren werkervaring opgedaan in de ergotherapie met verstandelijk beperkte mensen en tevens met ouderen. In het begeleiden van de mensen bij Koemeer kan ze als ergotherapeut waardevolle adviezen geven. Dit komt omdat ze hen de hele dag meemaakt, waardoor de hulpmiddelen gerichter aangeboden en ingezet worden.